Prachtige "trofeeën" voor Golfclub Zuiddrenthe.

Frans Engelbertink heeft speciaal voor onze golfclub,  Birdies, Giraffes en Hondjes gemaakt.
Trijn voegt hier een mooi “beeldje” bij voor degene die in een wedstrijd  of inloop,  een hole in one slaat!!!!!

De bedoeling hiervan is dat deze in  diverse wedstrijden als “ trofeeën “ beschikbaar zijn.

*  De Birdies zijn beschikbaar voor de woensdagmorgeninloop
     en de onderlinge wedstrijden van de vereniging.

*  De Giraffes, voor de longest in clubwedstrijden en de vrijdag inloop,
    1 x per maand. (minimaal 10 deelnemers)

*  De Hondjes, voor de nearest in clubwedstrijden en 1 x per maand
    bij de  vrijdaginloop. (minimaal 10 deelnemers)

Frans en Trijn bedankt!!!

Beste Allen,

Ik hoop dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn gebleven en blijven tijdens deze COVID 19 periode . Het is een tijd geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord, maar het goede nieuws is dat we weer wedstrijden kunnen gaan organiseren. De regels van 1.5 meter afstand blijf natuurlijk wel gehandhaaft.

Dit houdt in dat de eerst volgende wedstrijd gepland staat op Zondag 12 juli start om 09.30 uur. Maandcup 9 holes.

U kunt zich inschrijven voor deze wedstrijd.

Ik hoop u allen te mogen begroeten,

Met vriendelijke groeten,

Wedstrijdleiding

-------

Beste leden,

Inmiddels is het mei en na 2 maanden kunnen we voorzichtig weer de baan op. Hopelijk kan de verruiming de komende maanden verder worden doorgezet.

Ik heb zondag met onze penningmeester Pieter weer een rondje gelopen onder heerlijke omstandigheden. Het was lekker druk maar erg positief om te zien dat alle spelers zich keurig aan de richtlijnen hielden. Ook viel op dat er veel greenfee spelers van andere banen waren!

Vooralsnog kunnen we golfen, zij het met beperking. Hopelijk snel weer met een lekker glaasje weer napraten op het terras, maar wel op 1,5 meter natuurlijk.

Nu komen er al vragen van leden over de wedstrijden. We zijn voorzichtig aan het kijken hoe dit op te starten, rekening houdende met de richtlijnen. We moeten voorkomen dat er boete’s gaan vallen wegens samenscholing e.d. De woensdag morgen inloop heeft middels een whatsapp groep al een keer met een paar leden gespeeld. Het is een kwestie van juist plannen en vooral op tijd komen. We gaan kijken of we dit de komende tijd kunnen uitbreiden. Wij houden u op de hoogte.