Zondag 3 november waren wij gastheer voor de laatste Najaarstour 2019.

Voor de spelers van onze golfclub was het een hele ervaring om hier aan deel te nemen, en zoals ze zelf aangeven er is heel veel geleerd hoe om te gaan met wedstrijden .
Voor de meeste deelnemers van onze club was het de eerste keer dat ze mee deden.

De ochtend begon wat druilig maar gedurende de middag werd het steeds beter en kwamen we allemaal weer droog over de eindstreep.

Na afloop werd onder het genot van een heerlijk diner nog gezellig nagepraat.
Eindstand na 4 rondes van de laatste najaarstour wedstrijd voor dit jaar.
1 Harderwold 2   17 punten
2 Keppelse 2       15 punten
3 Zuid-Drenthe1  11 punten
4 Martensplek 3    9 punten

Tot volgend jaar!
Met vriendelijke groeten,
Wijka van der Kaap

-----------------------------------------

Beste leden,

We zijn er in geslaagd om een andere datum te vinden voor onze jaarlijkse nachtgolf wedstrijd.

Het gaat hier om een gezelligheidswedstijd voor alle leden, dus ook voor onze nieuwe leden.

De wedstrijd staat voor dit jaar gepland op 30 november 2019.

Inschrijven kan tot 23 november 2019 18:00 uur.

Wel zullen we minimaal 15 deelnemers moeten hebben om de wedstrijd door te laten gaan.

Ontvangst is vanaf 19:00 uur met koffie en wat lekkers.

Start van de wedstrijd is om 19:30 uu, na afloop is er nog iets om weer op te warmen.

We spelen de par-3 baan aangevuld met hole 1 van de grote baan, vanaf de backtee van hole 2 naar de green van hole 9 en vanaf de heuvel bij de greenkeepers loods naar de chipping green.

Inschrijven kan via E-Golf4-U, mocht dit niet lukken dan kunt u zich ook aanmelden door een mail te sturen naar secretariaat@golfclubzuiddrenthe.nl

met vriendelijke groet en hopelijk tot 30 november

----------------------------------------

Lydia Schoonewille en Herman Kuipers grote winnaars van onze Oktoberfest wedstrijd. Een beetje wind konden de spelers er niet van weerhouden om er een gezellige wedstrijd van te maken.

Gedeelde 2e werden Ineke Wegkamp-Schepers/ Sietse Omvlee en Willem Lutje Hulsik.

Na afloop werd er nog even nagepraat onder het genot van een hapje en drankje.

Wijka bedankt voor het organiseren, het was zoals gewoonlijk weer prima geregeld.