Nieuws

Donderdag 11 juli was er voor het eerst een wedstrijd georganiseerd tussen de bedrijfsleden en de leden. Deze wedstrijd was opgezet om ook eens deze 2 groepen leden met elkaar te laten kennis maken. 22 Deelnemers gingen om 15.00 uur van start, in teams tegen elkaar met als spelvorm Matchplay. Onderweg werden we getrakteerd op pizzapunten. Daar kon je geen nee tegen zeggen.

Bij terugkomst stond de BBQ al aan, waar we met volle teuge van hebben mogen genieten.

Zoals u al ziet op de foto’s was het een geslaagde dag. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groeten,

Zaterdag 13 juli werd onze 1e Noorderkroon wedstrijd gespeeld. Wij waren te gast bij Golfbaan Duurswold in Steendam. Elke club had 12 deelnemers. We speelden stableford individueel. Alle banen zijn 9 holes. Wat leuk was, dat de baan dezelfde ontwerper heeft als onze eigen baan. Het was geen gemakkelijke baan, met veel blinde shots en bomen die bij sommige deelnemers veel in de weg stonden. Na de 18 holes te hebben gespeeld hebben we lekker gegeten. Het was een geslaagde dag.

De volgende wedstrijd is 17 augustus en deze wordt gespeeld op Golfbaan Hildenberg te Appelscha.

U kunt zich inschrijven. Er zijn 12 deelnemers nodig.

De stand na de 1e speelronde is:

1. Golfbaan Duurswold 244 punten
  2. Golfbaan Zuid-Drenthe 207 punten
  3. Golfbaan Hildenberg Appeslcha, 204 punten

14 Juli werd de maand-cup van Juli gespeeld.

Ondanks dat het af en toe wat regende was het wel heel gezellig

Bij de 9 holes wedstrijd werd Sietse Omvlee eerste bij de heren.
Bij de dames werd dit Liedje Blaauwgeers

Bij de 18 holes wedstrijd werd Ineke Wegkamp-Schepers eerste.

De volgende maand-cup is op zondag 18 augustus

Vanaf Maandagavond 1 juli starten we met onze Par 3 inloop.
Deze inloop is elke maandagavond. Aanvang is om 19.00 uur en u speelt 12 holes.

Dit is geen wedstrijdelement, maar gewoon voor de gezelligheid. Deze avond is ideaal om uw korte spel te verbeteren.

Iedereen is van harte welkom.

Wilt u meedoen? Dan kunt u gewoon naar de baan gaan en melden bij hole 1 van de par 3.

---------------------------------------

Beste Allen,

Zoals u weet hebben wij als golfclub begin van dit jaar regellessen gegeven.

Als vervolg hierop hebben we een aantal datums, onder voorbehoud, voor uw gepland om nu regellessen in de praktijk te gaan volgen.

Info:

* praktijklessen vinden plaats op de par 3