Beste Leden,

Vergeet niet de regelgevingavonden die worden georganiseerd door de club. De datums staan in e-golf4u, daar kunt u zich inschrijven. Lukt het niet omdat u geen hcp heeft dan kunt u altijd een mail sturen naar Wijka van der Kaap, sunshine-ik@hotmail.com. Dit zijn hele nuttige avonden. De nieuwe regels die zijn opgesteld worden deze avonden uitgelegd en ook oude regels worden behandeld. Het kan nooit kwaad om een opfrissing regels te krijgen.
Dus vergeet niet om u hiervoor in te schrijven.

Met vriendelijke groeten,

Wedstrijdleiding

Zaterdag 9 februari hebben we onze twee ijsbeker gespeeld.

De sfeer zat er al goed in bij aanvang van de wedstrijd. Ondanks de harde wind werd er goed gespeeld. Gedeelde eerste werden Wijka van der Kaap en Sietse Omvlee. Gedeelde tweede waren Ineke Wegkamp-Schepers, Pieter Bergsma en Luthe Jakobs. Gedeelde derde werden Thon Hofstede, Wiebe Hof en Ronald Sijmons. Zaterdag 23 februari staat de derde ijsbeker op het programma. Hier kan elk lid aan mee kan doen, ongeacht handicap.

Voor meer foto's  kunt u kijken op de pagina FOTOALBUM.

2e Ijsbeker 2019 onderaan deze pagina.