Nieuws

Vandaag werd de maand cup van mei gespeeld. Bij de 9 hole wedstrijd werd Ton Hofstede eerste,
Bij de 18 holes was deze voor Ineke Wegkamp-Schepers

Vandaag was het vlaggetjesdag op golfbaan Zuid-Drenthe. De deelnemers kregen allen een vlaggetje met het aantal slagen die ze mochten maken over 9 holes. We speelden zo lang tot alle slagen verbruikt waren, de vlag die het verste kwam won de wedstrijd.

Ria Ottens werd de glorieuze winnares deze middag Erik Heuvink werd tweede en al derde eindigde Pieter Bergsma.

Na afloop werd er onder genot van een drankje en hapje gezellig nagepraat.

De deelnemers aan de Koningsspelen maakten er ondanks de regen zaterdagmorgen een vrolijke partij golf van, er moest bij diverse holes opdrachten worden uitgevoerd.

Begon het nog gemoedelijk met een kop koffie en een oranje tompoes?
Gelijk op de eerste hole was de opdracht om met een tennisbal uit holen .
Op hole drie mocht er alleen met ijzer 7 worden gespeeld door de baan.
Op hole 5 werd er geacht om als rechtshandige speler met een linkshandige putter uit te holen.
Op hole 7 kregen de spelers te maken met wel hele dikke brilglazen waardoor de bal putten heel erg lastig werd, en op hole 9 werd het wel heel moeilijk om met een golfbal die alle kanten op wiebelde om hier uit te holen.

Maar al met al weer een hele geslaagde morgen en bovenal gezellige dag.

Na afloop werd er gezellig onder het genot van een hapje en drankje na gepraat.