Emmen Open 2019

7 en 8 September was onze baan in ban van de Emmen Open. Een tweedaagse wedstrijd verdeeld over 2 banen, zowel in de categorie Strokeplay als Stableford en dit in samenwerking  met Golfparc Sandur. Met een record aantal deelnemers van 67 en een record aantal niet leden met maar liefst 30 deelnemers. Deelnemers kwamen uit alle delen van het land.

De deelnemers speelden 18 holes op beide banen. De ene dag op Golfbaan Zuid-Drenthe en de volgende dag naar Golfparc Sandur.

De winnaars zijn

Stableford  Heren:

1.        Marick Grummel, 73 punten
  2.        Michel Kooijman, 69 punten
  3.        Wim Klomp, 64 punten

Stableford Dames:

1.        Bonnie Bakkeren, 62 punten
  2.        Nicoline den Tonkelaar, 58 punten
  3.        Lydia Schoonewille, 57 punten

Strokeplay Heren:

1.        Emiel van Tongeren, 158 slagen
  2.        Jeroen Jansen, 161 slagen
  3.        Justin van der Voort, 165 slagen

Strokeplay Dames:

1.        Myrthe van Dijk, 159 slagen
  2.        Danielle van Wanrooij, 186 slagen
  3.        Fransisca van Noordhuis, 190 slagen

De longest bij de dames was geslagen door Fransisca Noordhuis

De longest bij de heren was geslagen door Jan Jouke Bouma

De neary is geslagen door Wim Hoefsloot

De poedelprijzen zijn gegaan naar Josco Huizing en Willem Oldewening, deze heren kregen een golfles aangeboden

De overall winnaar met de prijs naar Winston golf is gewonnen door Emiel van Tongeren.

Iedereen gefeliciteerd met de prijzen. Het was een geslaagd toernooi.

En natuurlijk met dank aan de Greenkeepers die behoorlijk wat uren hebben moeten maken en de vrijwilligers die mee hebben geholpen.

Emmen Open wordt volgend jaar 5 en 6 september georganiseerd. Noteer alvast in uw agenda.