Laatste Ijsbeker 2019

Sietse Omvlee glorieuze winnaar van de ijsbeker 2019 Golfclub Zuid-Drenthe.

Vandaag werd de laatste IJsbeker wedstrijd 2019 gespeeld. Deze wedstrijd had een internationaal tintje want er deden drie gastspelers mee uit Duitsland. Sietse Omvlee ging bij aanvang van deze wedstrijd met een straat lengte voorsprong van start op zijn naaste concurrenten, Lute Jakobs en Ronald Sijmons. Sietse Omvlee liet zich zijn eerste plek niet meer ontglippen en speelde ook deze laatste wedstrijd weer erg goed. Ook de 2e plek voor Ronald Sijmons kwam niet meer in gevaar. De derde plek liep even wat anders, leek voor de wedstrijd Lute Jakobs deze derde plek niet meer te kunnen ontgaan? Maar door een off day van Lute ging Ineke Wegkamp-Schepers er met de derde plek vandoor. Van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat!!!

De laatste IJsbeker werd gewonnen door Wim Hoefsloot Na afloop werd er nog gezellig nagepraat onder het genot drankje en de soep met kroket en broodje liet iedereen zich ook goed smaken.

Wij bedanken de wedstrijdleiding voor de goede leiding elke keer weer was alles prima geregeld. Ook de greenkepers bedankt, want de baan lag er elke keer keurig bij waardoor alle spelers een goed resultaat konden boeken. En natuurlijk Martin bedankt voor jou support en ondersteuning.