Maandcup en Familliedag

Zaterdag 21 september hebben we voor het eerst een familie/vrienden dag  georganiseerd. Leden mochten familie/vrienden uitnodigen om kennis te maken met de sport golf of voor degene die niet konden golfen mochten deelnemen aan een clinic die door onze pro Martin Kavanagh werd georganiseerd.

Er waren 2 clinics voor mensen die graag kennis wilden maken met de golfsport en voor de mensen die al konden golfen konden deden mee met de maandcup 9 holes.

Na afloop was er mogelijkheid om mee te gaan BBQen.

Het was echt een succes, in totaal waren er 30 deelnemers. Iedereen genoot en waren veel positieve geluiden.

Winnaar van de maandcup was bij de heren, Willem Lutje Hulsik met 21 slagen en bij de dames was de winnaar Ineke Wegkamp met 17 slagen.

Allebei gefeliciteerd.

Ook willen wij natuurlijk onze vrijwilligers en hotel personeel bedanken voor het mogelijk maken van deze dag en natuurlijk niet vergeten onze golfpro Martin Kavanagh, die de clinic verzorgde.

Wij vonden het als golfbaan/golfclub Zuid-Drenthe een geslaagde dag en hebben besloten om dit volgend jaar weer te gaan organiseren.