Nachtgolf 2018

Zaterdagavond 20 oktober hadden we onze jaarlijkse nachtgolf. Om 17.15 uur kwamen de vrijwilligers om te helpen met het gereed maken van de holes voor de nachtgolf. Zelfs een dochter van een hotelgast was zo super enthousiast dat ze wel mee wilde helpen en dat is natuurlijk geen enkel probleem.
Ja, het vergt nogal wat voorbereiding, voordat alle breekstaafjes pompoenen en lampjes op de hole zijn geplaatst.

De eerste deelnemers kwamen tegen 19.15 uur al binnen, eerst werd er genoten van een kopje koffie/thee met een plakje cake .
We hadden zelfs een primeur, voor het eerst in deze 4 jaren dat wij dit organiseren, waren er 6 aanmeldingen van hotelgasten. Wat het totaal van deelnemers bracht op 19 deelnemers.
Om 20.00 uur werd er gestart De holes werden mysterieus door de mistbanken en een halve maan aan de hemel, gewoon de perfecte scenario.
Toch was het lastig voor menigeen om de bal goed te slaan. Je bent totaal je richting kwijt en gevoel, maar dit mocht de pret niet drukken. Tegen 22.15 uur kwam iedereen weer binnen in het hotel en konden de deelnemers genieten van erwtensoep of mosterdsoep met roggebrood met spek. Het was een geslaagde avond,
Ik wil de vrijwilligers bedanken voor hun hulp.

Met vriendelijke groeten,
Wedstrijdleiding.