Nieuwjaarswedstrijd jan 2019

Zaterdag19 januari werd de eerste “wedstrijd” van 2019 gespeeld. Veel deelnemers hadden zich ingeschreven om samen met elkaar een gezellige wedstrijd op de par 3 baan te spelen..

Bij het inschrijven zat de sfeer er al goed in. Iedereen had er zin in. Onder de deelnemers waren ook nieuwe leden. Super!!!!!. Ik wil toch nog even benadrukken dat de wedstrijden die in onze kalender staan voor elk lid toegankelijk zijn. Heb je nog geen hcp en je wilt toch meedoen? Dit is geen enkel probleem laat het mij weten via mijn email: sunshine-ik@hotmail.com

Aansluiten aan de wedstrijd was er een Algemene ledenvergadering. Onze nieuwe voorzitter, Josco Huizing, gaf uitleg wat er allemaal op stapel staat voor dit  jaar De vrijwilligers werden nog in het zonnetje gezet en kregen een attentie aangeboden van de club.  Aansluitend werd het glas geheven op een gezond maar vooral sportief golfjaar.