Zaterdag 12 mei werd onze Clubkampioenschappen Strokeplay dames en heren gespeeld.

Marcel Kappe had wat moeite om bij te blijven bij Pieter Bergsma, maar Pieter kon de andere 2 matadors niet bijhouden..

Het duel ging tussen Kjeld Euvink en Michiel de Groot, maar na 18 holes bleek Michiel de Groot toch de winst na zich toe te trekken. Maar Kjeld heeft hem niet cadeau gegeven.

Mannen:
1e Michiel de Groot
2e Kjeld Euvink
3e Pieter Bergsma
4e  Marcel Kappe

Bij de dames leek eerst Ineke Wegkamp de overwinning in haar zak te steken, de 1e negen holes vloog ze over de baan als het niets was, maar bij het begin van de 2e negen zakte Ineke weg. Ria Ottens en Wijka van der Kaap deden niet voor elkaar onder  De beslissing moest vallen op de 18 hole. Ria moest een put maken van 5 meter om een gelijk aantal slagen te krijgen als Wijka, dit lukte haar en de stand was gelijk. De dames eindigden daardoor gelijk .
Omdat Ria  de 2e negen met 45 slagen beter gepresteerd dan Wijka, met 49 slagen werd zij de winnaar.

Dames:
1e Ria Ottens
2e Wijka van der Kaap
3e Ineke Wegkamp

Wij feliciteren Michiel de Groot en Ria Ottens met het winnen van de Clubkampioenschappen Strokeplay.